Новорічні свята

Новий рік – це казкове свято для дітей, яке з великим нетерпінням чекає малеча. Напередодні всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне.

У КЗ «ДНЗ № 428» відбулися новорічні свята. Завдяки старанням педагогів, дітей і батьків у закладі дошкільної освіти створена новорічна атмосфера. Казково прикрашена ялинка виблискувала кульками та гірляндами, які мерехтіли різнокольоровими вогниками. Чарівна вбрана музична зала подарувала незабутні враження та настрій малятам.

У цю казкову країну потрапили і малята середньої групи № 12 (5 р.ж.) на свято «Смаколики для Ельфа». Несподіванкою для малят був прихід чарівного Ельфа – помічника Дідуся Мороза. Малята артистично перевтілилися в ласощі – Цукерки, Зефіри, Мандаринки, Пряничні гноми та Чупа-чупси. Діти грали у цікаві ігри та кружляли у веселих хороводах, розповідали багато віршів. Лунав веселий дитячий сміх, музика та щирі вітання з Новим роком!

Наприкінці свята традиційно Дід Мороз кожному малюку приготував подарунок. Діти зазирнули в новорічну казку та отримали незабутні враження.
Кiлькiсть переглядiв: 61