День пам'яті та примирення

У КЗ «ДНЗ № 428» традиційно вшановуємо День пам’яті та примирення, присвяченіпам’ятіжертв Другоїсвітової війни. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів.

День Перемоги завжди був і є для українців днем пам’яті про всіх загиблих воїнів, які боролися за мирне небо над Україною.

«Дуже важливо прищеплювати дітям, починаючи ще з дошкільного віку, повагу до людей, які ціною свого життя здобули мир», - переконані педагоги КЗ «ДНЗ № 428». У закладі відбулисязаходиприсвячені святкуванню Дняпам’ятітапримирення. Організовані тематичні дні «Стежинами пам’яті», «Не забути тих днів». Вихователі провели бесіду на тему: «Нам всім потрібно зрозуміти, про Батьківщину все повинні знати діти». У середніх та старших групах дошкільного віку проведено інтегровані заняття «Земля батьків – земля героїв», «Перемога: мужність і відвага крізь покоління». Розповіді вихователів доповнили наочні матеріали, що висвітлюють подвиги воїнів. Педагоги познайомили дітей з подіями Другої світової війни.А також організована виставка малюнків «Не забудемо подвигів героїв війни».

Проведення святкових заходів та тематичних днів сприяло вихованню у дітей дошкільного віку патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до воїнів-визволителів, пам’яті про героїчне минуле та сучасне нашого народу.

Кiлькiсть переглядiв: 39