На виконання ст. 20, 21 закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження вимог до розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)" із змінами, з метою забезпечення безпеки харчової продукції, продуктів харчування та ефективного функціонування системи НАССР у закладі дошкільної освіти з 20.09.2019 року введено в дію постійно діючі процедури, засновані на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Закони України

Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" (зі змінами)

Кiлькiсть переглядiв: 227